Danny Welbeck, kendisine takım bulamıyor!
Bonservisi elinde bulunan ve adı bir dönem Galatasaray ile anılan Danny Welbeck, kendisine hala takım bulamadı.
Arsenal ile sözleşmesi sona erdikten sonra kendisine hala takım bulamayan Danny Welbeck'in neden 2 aydır kulüpsüz olduğu ortaya çıktı.
İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre 28 yaşındaki futbolcu, görüştüğü kulüplerden haftalık 110 bin euro maaş ve 5 milyon euro imza parası istiyor.
SAKATLIK RİSKİ VAR, BU PARALAR ZOR...
Sakatlık geçmişi zaten korkutan İngiliz forvete bu rakamları hiçbir kulübün kolay kolay veremeyeceğini belirten İngiliz basını, Welbeck'in gelecek dönemde istediği maaşta indirime gidebileceğine vurgu yaptı.
123 MAÇI 'SAKAT' DİYE KAÇIRDI
Danny Welbeck, 5 yıldır formasını giydiği Arsenal'de toplam 123 maçı sakatlığı nedeniyle kaçırmıştı.
Galatasaray da bir dönem Welbeck ile ciddi şekilde ilgilenmiş ancak golcü oyuncunun istediği yüksek maaşın ardından transferi rafa kaldırmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bundesliga'da kural değişikliği!

Bayern Münih, Nathaniel Brown'u açıkladı

Milan'da Rafael Leao için bonservis kararı

Napoli'de Allegri dönemi

Real Madrid'den Enzo Fernandez yalanlaması

Nottingham Forest'ta Vitor Pereira dönemi sona erdi

Santi Cazorla, 41 yaşında futbolu bıraktı

Vitor Pereira, 2 dakika kala gönderildi

Chelsea, Marco Palestra'yı açıkladı

Atletico Madrid'de Koke ile devam

























