Daha yüksek parayı reddetti, Galatasaray'ı seçti
Ne Fenerbahçe'nin araya girmesi ne de daha yüksek teklifler...Emre Kılınç, Galatasaray'a verdiği sözü tuttu ve resmi imza için artık geri sayımda. Taraflar arasındaki anlaşmayı ise bizzat Sivas'ın hocası Çalımbay açıkladı
Galatasaray artık Emre Kılınç transferi için gün sayıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın devre arasında Mert Hakan Yandaş ile birlikte anlaştığı Emre, Sivasspor'daki takım arkadaşının aksine, Fenerbahçe'den gelen daha yüksek teklifi elinin tersiyle itti ve sözünü tuttu.
25 yaşındaki kanat oyuncusu da, resmi imzayı atmak için ligin bitmesini bekliyor. Taraflar arasında gerçekleşen anlaşmayı, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay bizzat açıkladı. Çalımbay ayrıca Mert Hakan'ın Fenerbahçe'ye, Fatih'in de Beşiktaş'a gideceğini dile getirdi.
Emre Akbaba da 10 numara
Sağ kanadı Emre Kılınç'a teslim edecek olan Sarı-Kırmızılılar, Belhanda'nın sırtındaki 10 numarayı da Emre Akbaba'ya verecek.
Göztepe maçında 3 yıl aradan sonra Galatasaray'ın ilk frikik golüne imzasını atan Akbaba, iyi bir sezon başı kampı geçirerek, eski gücüne kavuşmayı ve Cim Bom'u yukarılara taşımayı hedefliyor. Böylece iki Emre, tam da yabancı sınırının uygulanacağı yeni sezonda Galatasaray'ı sırtlamaya çalışacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih, Bodo/Glimt'i 5 golle geçti

Manchester United, Sabah'ı 4 golle geçti

Gasperini'den Fenerbahçe için açıklama

Barcelona'da tarihi başlangıç: Raphinha

Lamine Yamal için iddialı Ballon d'Or mesajı!

Kylian Mbappe: "Ballon d'Or'dan daha önemli"

Mykhaylo Mudryk'ten kötü haber!

Giovanni van Bronckhorst: "Yamal'a tapıyorlar"

Real Madrid'den Arda Güler kararı!

Crystal Palace'tan Ismaila Sarr açıklaması!

























