Daha işimiz bitmedi! Suç duyurusu
Galatasaray, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in TFF Süper Kupa Finali maçı sonrasındaki yaptığı açıklamaların peşini bırakmıyor.
DHA
DOSYA MANİSA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA GÖNDERİLDİ
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise şikayete konu eylemin Manisa'da yapılmış olan müsabaka sırasında ve sonrasında olduğunu kaydetti. Savcılık suç yerinin Manisa olduğunu belirterek soruşturma dosyası hakkında yetkisizlik verdi. Dosya Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.
İSTANBUL'DAKİ DOSYADA TAKİPSİZLİK KARARI
Öte yandan Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı geçtiğimiz haftalarda hayvanseverlerin şikayeti üzerine Demirel hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçu kapsamında başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı vermişti. Savcılık takipsizlik kararında, "Şikayete istinaden şüpheli hakkında soruşturma yapılmış ise de şüphelinin sarf ettiği sözlerin maç sırasında oluşan gerginlik sonrasındaki başka konuya ilişkin açıklamalar niteliğinde olduğu, suç unsurlarının oluşmadığı anlaşılmıştır" cümlelerini kararına gerekçe olarak göstermişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!

Totti'den yıllar sonra gelen itiraf: "Roma'ya ihanet edemezdim"

Real Madrid'den La Liga başkanı Tebas'a istifa çağrısı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken Ballon d'Or sözleri

Real Madrid'de sakatlık şoku: Arda Güler detayı...

Gary Neville'den Manchester United'a sert eleştiri!

Arsenal'da Mikel Arteta ile devam kararı

Raphinha: "Ballon d'Or'u Yamal kazanmalı"

Javier Tebas'tan Mourinho'ya: "Bahane bulma Jose!"

İspanya'da olay Arda Güler yorumu: 'Kabul edilemez!'




























