Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi kura çekiminde onurlandırılacak
UEFA, Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya perşembe günü yapılacak kura çekiminde ödül verileceğini duyurdu.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tüm zamanların en çok gol atan oyuncusu olan Cristiano Ronaldo, UEFA Başkanı Aleksandr Ceferin tarafından özel bir ödülle onurlandırılacak.
Şampiyonlar Ligi'nde 2024/25 sezonunda mücadele etmeye hak kazanan takımlar, bugün ve yarın oynanacak maçların ardından belli olacak.
Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonunda bu sezonla birlikte 36 takım mücadele edecek. Yeni sezonun kura çekimi 29 Ağustos perşembe günü gerçekleştirilecek.
UEFA'DAN RONALDO'YA ÖDÜL
UEFA, perşembe günü yapılacak kura çekiminde Cristiano Ronaldo'ya ödül verileceğini açıkladı.
Yapılan açıklamada, "UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tüm zamanların en çok gol atan futbolcusu olan Cristiano Ronaldo, dünyanın en prestijli organizasyonunda bıraktığı önemli mirastan dolayı UEFA Başkanı Aleksandr Ceferin tarafından özel bir ödülle onurlandırılacak." ifadeleri yer aldı.
CRISTIANO RONALDO'NUN ŞAMPİYONLAR LİGİ KARİYERİ
Oynadığı maç: 183
Attığo gol: 140
Şampiyonluk: 5 (2008, 2014, 2016, 2017, 2018)
En çok gol atan: 7 kez (2007/08, 2012/13, 2013/14, 2014/15*, 2015/16, 2016/17, 2017/18)
Tek sezonda en çok gol: 17 (2013/14)
En uzun gol serisi: 11 maç
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!

Newcastle'dan yakın takip: Boey!

50 milyon euroluk iddia! Bayern Münih, Bruno Fernandes'in peşinde

İspanyol basınından Arda Güler'e eleştiri!

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!


























