Cristiano Ronaldo, Juventus ile 1 yıl daha imzalıyor
Cristiano Ronaldo, Juventus ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya hazırlanıyor.
Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo, Juventus ile olan sözleşmesini maaş indirimine giderek imzalamaya hazırlanıyor.
İtalyan Gazetesi La Gazzetta'nın bugünkü kapağında yer alan habere göre; Cristiano'nun sözleşmesi Paris Saint Germain ve Manchester United tarafından da takip ediliyor ancak Juventus cephesinin süreçteki tavrı oldukça net.
Cristiano, 25 Temmuz'da Juventus ile antrenmanlara başlayacağını açıkladı ve Torino temsilcisi de Portekizli yıldız ile yeni sözleşme görüşmelerine başladı.
Gazetede yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı; "Bu konuda ekonomik açıdan çok önemli ve teknik etkileri açısından hassas bir oyun oynanıyor. Bu nedenle Juventus liderleri konuyu çok temkinli bir şekilde ele alıyorlar. Ronaldo'ya 60 milyon euro brüt maaş önerilecek ve Portekizli futbolcu da sözleşme sonunda zaten 38 yaşında olacak"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri

Ferran Torres'ten geleceği için yanıt: "Ne olacağını bilemezsiniz"

Fulham, Real Madrid'den ikinci transferini açıkladı: Cesar Palacios

Fulham, Gonzalo Garcia'yı duyurdu!

Bernardo Silva'dan transfer itirafı ve Mourinho sözleri


























