Corriere: "Galatasaray istiyor!"
Devre arasında kadrosuna forvet takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in, Bologna forması giyen İtalyan golcü Mattia Destro'yu istediği iddia edildi.

Galatasaray, aradığı golücüyü İtalya'da buldu.
Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Bologna'da ilk 11'deki yerini kaybeden Mattia Destro'nun yeni adresi Türkiye olabilir. İddiaya göre, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 27 yaşındaki İtalyan golcüyü kadrosunda görmek istiyor.
Bu sezon Serie A'da yalnızca 6 maça çıkabilen Destro için temasta bulunulduğu belirtilen Destro'nun şu an için İstanbul'a gelmek konusunda kesin bir karar vermediği ancak sürecin devre arası transfer dönemine kadar devam edeceği belirtildi.
Roma ve Milan gibi dev kulüplerde forma giyen Mattia Destro, 8 kez İtalya Milli Takımı'nda görev aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'da Arnold yerine Frimpong!

Uçtu uçtu Sane uçtu!

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta
