Conte'den 'İmparator' yorumu
Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, Galatasaray maçının kendileri için bir piyango çekilişi niteliğinde olduğunu söyledi.
Webaslan.com
Teknik direktör Antonio Conte, Galatasaray'ın Real Madrid'le oynadığı maçı değerlendirdi ve ''Galatasaray'oın Real Madrid maçını seyrettim. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Galatasaray her şeyi yaptı ama Madrid'deki maçın çok daha zorlu olacağını düşünüyorum. Ronaldo ve Bale gibi oyuncuları olduğunu unutmamak gerekir'' dedi.
Antonio Conte, sarı-kırmızılı takımla yapacakları maçı bir piyango maçına benzetirken, ''Galatasaray maçı bizim için bir piyango çekilişi gibi olacak. Kazanan tarafın biz olmamız için her şeyi yapacağız'' ifadelerini kullandı.
''İMPARATOR'UN OYUNCULARINA KARŞI OYNAMAK...''
Genç teknik adam aynı zamanda Fatih Terim'in İtalya futbolunu yakından tanıdığını belirtirken, yeniden karşılaşmalarından dolayı memnun olduğunu, ''Fatih Terim başarılı bir teknik direktör. İtalya'da da uzun deneyimi oldu, futbolumuzu yakından tanıyor. İmparator'un oyuncularına karşı oynamak ve onunla yeniden karşılaşmak büyük zevk olacak'' sözleriyle dile getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham, Igor Tudor'u açıkladı

Pochettino: "Bu seviyedeki oyuncuları yönetmek kolay değil"

Khephren Thuram, Inter kadrosunda yok!

Manchester United'da Andre Onana için veda kararı

Dortmund evinde 3 puanı 4 golle aldı

Lider PSV'ye Volendam şoku!

Arbeloa'dan Hansi Flick'e 4-0 yanıtı!

Tottenham'da Igor Tudor sürprizi!

Khephren Thuram, Inter maçını kaçırabilir!

Hakan Çalhanoğlu, derbiyle geri dönüyor!


























