Como'dan 115 milyon euro'luk teklife ret!
Como Başkanı Mirwan Suwarso, Assane Diao için 60, Martin Baturina için 55 milyon euro'luk teklifleri reddettiklerini söyledi.
Como Başkanı Mirwan Suwarso, takımın iki önemli yıldızıyla ilgili açıklamada bulundu.
Suwarso, Assane Diao için 60, Martin Baturina için 55 milyon euro'luk teklifleri geri çevirdiklerini söyledi.
Mirwan Suwarso, "Assane Diao için 12 milyon euro ödemiştik ve yaz aylarında onun için 60 milyon euro'luk bir teklif aldık." dedi.
Suwarso, bu sözlerinin ardından, gelen "48 milyon euro'luk bir kara nasıl hayır denir ki?" sorusuna ise, "Çünkü bir oyuncuyu ne kadar uzun süre elinde tutarsan, kar o kadar fazla olabilir." yanıtını verdi.
Martin Baturina için de itirafta bulunan İtalyan ekibinin başkanı Mirwan Suwarso, "Onun için 55 milyon euro'luk bir teklif aldık ancak değerinin 75 milyon euro olduğunu düşündük. Bu yüzden onu biraz daha takımda tutabiliriz." sözlerini sarf etti.
Como forması giyen Assane Diao için Galatasaray da gündeme gelmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor

Anne Hathaway: "Benim favorim David Raya"

Denzel Dumfries'ten Real Madrid itirafı

"Alçı ustası, futbolu benden daha iyi biliyor!"

Manchester City dosyasının inanması güç perde arkası!

Manchester City'ye bir şok daha: Vergi soruşturması gündemde!

Alex Ferguson'dan Old Trafford itirafı: "Korkmuştum"
























