Çok zorlu o fikstür...
Galatasaray, hem lig hem de kupada 6 günde 3 maç oynayacak. Sarı-kırmızılı takımı korku tüneli gibi bir fikstür bekliyor.
Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından yeninden yoğun bir döneme giren Galatasaray, Sivasspor ve Real Madrid maçlarının ardından korku tünelini andıran bir fikstüre giriyor.
Ziraat Türkiye Kupası 4 tur ve Spor Toto Süper Lig 13. ve 14. hafta programlarının açıklanmasının ardından Galatasaray'ı bekleyen fikstüre göre, sarı-kırmızılı takım 5 gün içinde 3 önemli maça çıkacak.
Sarı-kırmızılı takım 1 Aralık'ta Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaştıktan sonra, 3 Aralık'ta TT Arena'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Bu maçtan 3 gün sonra da Galatasaray TT Arena'da Elazığspor'u konuk edecek.
1 Aralık Pazar, 19:00 Kasımpaşa - Galatasaray
3 Aralık Salı, 19:00 Galatasaray - G.Antep BŞB.
6 Aralık Cuma, 20:00 Galatasaray - Elazığspor
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

Davide Frattesi için 35 milyon euro

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!
























