''Çok, çok iyi futbolcu...''
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, FC Zürih maçı sonrası konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, FC Zürih'i 3-0 mağlup ettikleri hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Darbe girişimi ile ilgili konuşan Hollandalı hoca, "Çok güzel bir ülkeniz olduğunu düşünüyorum. Bu olaylar beni çok çok üzdü. Takımı etkilemedi desek yalan söylemiş oluruz. Türk oyuncularımız, çalışanlarımız için zor bir durumdu. Türkiye'de ailesi olanlar daha fazla etkilendi. Bazı dönemde, tekrardan ülkeye dönmeyi bile düşündük. Ama burada kalıp mesaj vermemiz gerekiyordu, ülkemiz için mesaj vermemiz gerekiyordu. Dik durarak mesaj verilmesi gerekiyordu. Oyuncularımı tebrik ediyorum, mental olarak kendilerini iyi hazırladılar. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum, mental olarak bu maçı oynamak kolay değildi" ifadelerini kullandı.
"BRUMA ÇOK, ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU"
Bruma'nın performansından memnun olduğunu kaydeden antrenör, "Bu maça iyi hazırlandık ve güzel bir galibiyet oldu. Oyuncularımı ve teknik ekibimi tebrik ediyorum. Bruma ile yeni çalışmaya başladık ama çok çok iyi futbolcu olduğunu görüyorum. Performansından çok memnunum" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!
