Çin kulübü 'şaşırdı'! İlginç yorum...
Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba'nın eski kulübünün başkanı, sarı-kırmızılıların yıldız ismi kadrosuna katmasını hala sindiremedi.
Webaslan Dış Haberler
Çin kulübünün sahibi Zhu Jun yaptığı açıklamada taraftarlarını sakin olmaya davet ederken, "2013'te önce kendimize güvenmeliyiz. Şangay şehrinin tamamı buna inanmalı. Birçok insan Drogba olmadan yeni sezonda başarısız olacağımızı düşünüyor. Gerçekçi düşünelim bir tek Drogba kurtarmayacak bu takımı. Peki Drogba o kadar iyi bir futbolcuydu neden hiç Dünya Kupası kazandıramadı, dünya şampiyonluğu yaşayamadı? Drogba'nın buraya kattığı olumlu değerleri yok sayamam ama artık ona ihtiyacımız yok" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'ın Fildişili yıldız ile sözleşme yapmasından sonra FIFA'ya başvuran ve 2.5 yıllık kontratlarının bulunduğu oyuncu için kendilerine herhangi bir başvuru yapılmadığını söyleyen Çin kulübü Drogba'yı tamamen gözden çıkarmış gözüküyor.
FIFA'ya yapılan başvurudan sonra yetkililer Drogba'nın avukatlarından alacağı savunma ile birlikte iki hafta içinde oyuncuya geçici lisans verilip verilmeyeceğini karara bağlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mbappe'den Zidane sözleri: "Film gibi ama gerçek"

Laporta'dan Messi dönüşüne yanıt: "Romantik ama çok zor"

Kolo Muani'nin dönüş tarihi belli oldu!

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Simeone: "Barcelona'nın oynadığı futbol değil!"

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho
























