Cim bom bom burgercisi! Yeni proje...
Yeni gelir kaynakları peşinde koşan Galatasaray yönetimi, stadyum içinde ve Kemerburgaz yolunda iki fast food dükkanı açmak için Burger King ve McDonald's ile masaya oturdu
Sabah

Galatasaray yönetiminin, kulübe yeni gelir kaynakları yaratabilmek için iki büyük marka ile görüşmelere başladığı ortaya çıktı.
Sarı-kırmızılı kulüp, iki fast food devi McDonald's ve Burger King ile franchising konusunda masaya oturdu. Bu iki firmadan biriye anlaşacak olan yönetimin, ilk etapta iki şube açmak istediği öğrenildi.
İLK ŞUBE TT ARENA'DA AÇILACAK
Sarı-kırmızılı taraftarların, TT Arena'da yaşadığı yemek problemini göz önünde bulunduran yönetim, şubenin ilkini, stadyum içinde, ikincini ise stattan Kemerburgaz'a giden çevre yolunda açmak istiyor.
Taraftarın TT Arena'da yaşadığı yemek problemini çözmek isteyen sarı kırmızılı yönetim, kulübün kasasına da yeni bir gelir kaynağı getirmeyi planlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!
