Çılgın Melo'dan ince gönderme

2012/2013 sezonunda bitime iki hafta kalan şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da futbolcular sosyal medya üzerinden zaferi taraftarlarıyla kutladı.  

Webaslan.com
Çılgın Melo'dan ince gönderme
Spor Toto Süper Lig'de bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da futbolcular zaferi sosyal medya üzerinden de taraftarlarla birlikte kutladı.

Yardımcı antrenör Ümit Davala, yıldız golcü Didier Drogba, Albert Riera, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Emre Çolak, Ujfalusi twitter ve Instagram hesabları üzerinden şampiyonluğu kutlarken, taraftara da teşekkür mesajları gönderdiler.

Didier Drogba, ''Şampiyon, şampiyon... Günaydın İstanbul'' mesajı ile Instagram üzerinden şampiyonluk fotoğrafını paylaştı. Sneijder ise twitter üzerinden taraftara teşekkür ederken, ''Tüm taraftarlara teşekkürler, her zamanki gibi yine müthiştiniz'' ifadelerini kullandı. Nordin Ambarat da sabah saatlerinde "Şampiyon olarak uyanmak harika hissettiriyor. Gurur duyuyorum" şeklinde tweet attı.





Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler