Çık aradan Beşiktaş!

Galatasaray'ımız Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre'den vazgeçmiyor. İşte son gelişmeler...  

Bugün
Çık aradan Beşiktaş!

Beşiktaş’ın Rubin Kazan’dan sezon başında kiraladığı Gökhan Töre, Galatasaray’ın radarında. Başarılı bir sezon geçiren genç oyuncunun menajeri Ahmet Bulut geçen hafta Rusya’ya gitmişti.

Burada Rubin Kazan ile bonservis pazarlığı yapan Ahmet Bulut “7,5 milyon euroya bu iş biter” yanıtı aldı. Ancak Bulut’un sonrasında Beşiktaş’la yaptığı görüşmelerde yıllık ücret konusunda pürüz çıktı.

Siyah-Beyazlıların oyuncuyla ilgilenen Galatasarayımız’dan daha az bir teklif sunduğu ifade edildi. Bulut, Beşiktaş ile bir kez daha masaya oturacak. Bu görüşmeden de uzlaşma çıkmazsa Cimbom, Gökhan Töre için Galatasaray'ımız resmen devreye girecek.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler