Chelsea'de duran top şaşkınlığı!
Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Chelsea'nin İngiliz yıldızı Gary Cahill, İngiliz basınına rövanş ile ilgili açıklama yaptı.
Webaslan Dış Haberler
Galatasaray'a karşı çok fazla kontra atak bulduk ve bir golden fazla da atabilirdik. Ancak 2. yarıda uyandılar. Gol yediğimiz için üzgünüz. Ancak ilk maçta alınan 1-1'lik sonuç bizim için iyi. 2. maçı evimizde oynayacağımız unutulmasın. Ayrıca duran toplardan gol yemek, çok nadir olarak yaşadığımız bir olaydır" ifadelerini kullandı.
"İNGİLİZLER DAHA ELENMİŞ DEĞİL"
Devler Ligi 2. Turu'nda 'Ada' kulüplerinin başarısız geçen ilk maçlarını değerlendiren Cahill, "Geçtiğimiz haftalarda, İngiliz kulüplerinin Avrupa'daki işlerinin iyi gitmediğini gördük. Ancak biz de 2012 yılında aynı turda, Napoli'ye karşı da kötü bir durumdaydık. İlk maçta 3-1 mağlup olduk ve turu çevirdik. Yani bu kesinlikle yapılabilir.İlk maçı 2 farklı kaybetsen bile bitmiş bir şey olmayacak. Bir maç daha hakkın var. Bu tabii ki ideal olan değil ama, Manchester City, Arsenal ve Manchester United daha elenmiş değil" diye konuştu.
Galatasaray, Türk Telekom Arena'da 1-1'in sonuçlanan mücadelenin rövanşında Chelsea ile 18 Mart tarihinde Stamford Bridge'de karşılaşacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı























