Chelsea'de bir ayrılık daha! Resmen...
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'den bir süredir ayrılması gündemde olan Ganalı yıldız Michael Essien'in yeni durağı İtalya oldu.
Webaslan Dış Haberler

- WEBASLAN DIŞ HABERLER - İtalya Serie A ekiplerinden Milan, Chelsea'den Michael Essien'i transfer ettiğini resmen açıkladı.
Milan'ın Twitter hesabından Essien'in transferinin sonlandırıldığı ifade edilirken, başarılı futbolcudan "31 yaşında, CV'si Şampiyonlar Ligi ve birçok lig şampiyonluğu ve başarılarla dolu Gana Milli Takımı oyuncusu" sözleri ile bahsedildi.
Ganalı Essien'in 2015 Haziran ayına kadar sürecek bir anlaşmaya imza atması bekleniyor. Essien bu akşam Malpensa Havaalanına indikten sonra Cumartesi günü sağlık kontolünden geçecek.
Chelsea'nin Matic transferinin ardından gözden düşen Essien, bir dönem Galatasaray ile de anılıyordu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!
