Chelsea, Liverpool'u devirdi!
İngiltere Premier Ligi'nin 19. hafta mücadelesinde Chelsea, Liverpool karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.
İngiltere Premier Ligi'nin 19. hafta mücadelesinde Chelsea ile Liverpool karşı karşıya geldi.
Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmayı Chelsea 2-1 kazanarak üç puana ulaştı ve sezonun ilk yarısını galibiyetle tamamlamış oldu.
Karşılaşmada Liverpool, 4. dakikada Skrtel ile öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve 17'de Eden Hazard'ın golü maça eşitliği getirdi. 34. dakikada bu kez Eto'o'nun golü Chelsea'yi öne geçirdi ve mücadele 2-1'lik ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonucun ardından Chelsea, 40 puana yükselerek zirve iddiasını sürdürdü. Liverpool ise 36 puanda kalarak ağır bir darbe aldı. Ligin devre arasında ara vermeden devam edecek olan Premier Lig'de Liverpool, 20. hafta mücadelesinde Hull City'i konuk ederken Chelsea ise Southampton deplasmanında 3 puan arayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson

Atletico Madrid, Joao Gomes için harekete geçti

Tamı tamına 6 gol var; kazanan yok!

Xavi'den Lionel Messi sözleri

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!


























