Chelsea'den Luis Enrique kararı
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Chelsea'nin İspanyol teknik adam Luis Enrique'yi takımın başına getirmekten vazgeçtiği ifade edildi.
Fotoğraf : EPA
Teknik direktör Graham Potter ile yollarını ayırdıktan sonra sezon sonuna kadar Frank Lampard ile anlaşan Chelsea'de yeni sezon için çalışmalar sürüyor.
Fabirizo Romano'nun haberine göre, bir süredir teknik direktör Luis Enrique ile görüşen Chelsea, 52 yaşındaki futbol insanını takımın başına getirmekten vazgeçti. Premier League devinin bu kararını Luis Enrique'ye ilettiği bildirildi.
FAVORİ POCHETTINO
Chelsea, Julian Nagelsmann ile yaptığı görüşmelerden de sonuç alamamıştı. Bu gelişmelerin ardından Mauricio Pochettino, Chelsea'de teknik direktörlük koltuğu için favori aday haline geldi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

FA Cup'ta kazananı penaltılar karar verdi

Rodri'ye hakem hakkındaki yorumları nedeniyle para cezası

Türk futboluna neredeyse denk: Bernabeu!

Alisson Becker, Galatasaray maçında yok!

Hakan Çalhanoğlu için sakatlık açıklaması!

Goretzka'dan geleceği için mesaj

Liverpool'da tek eksik Federico Chiesa

Xavi'den olay Lionel Messi iddiası!

Liverpool'dan Galatasaray öncesi çağrı!

Valencia, iki kere geriye düştüğü maçı kazandı!
























