Cheick Tiote hayatını kaybetti!
Sezon başında Galatasaray ile görüşmek için Türkiye'ye gelen Fildişi Sahilli futbolcu Cheick Tiote için Çin'den kötü bir haber geldi.
Cheick Tiote, 30 yaşında hayatını kaybetti... Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Enterprises Group takımında forma giyen 30 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu Cheick Tiote antrenman sırasında kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti.
Bu sezon başında Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapmak için Türkiye'ye gelen ancak anlaşamayan, ardından da Çin'e transfer olan Tiote'nin ansızın ölümü futbol dünyasında şok etkisi yarattı.
30 yaşındaki futbolcunun ani ölümünün ardından Beşiktaş forması giyen Demba Ba'da Twitter adresinden mesaj yayımladı. Demba Ba, ''Mekanın cennet olsun kardeşim Tiote'' paylaşımında bulundu.
😭😭😭 may Allah gives grant you jannah brother Tiote 😭😭😭
— Demba Ba (@dembabafoot) 5 Haziran 2017
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!
























