Chedjou'dan sürpriz bir itiraf
Aurelien Chedjou, Galatasaray'a borçlu olduğunu söylerken, burada Lille'den çok daha fazla baskı hissettiğini de dile getirdi.
Milliyet
Belçika’dan camer-sports’un sorularını yanıtlayan 28 yaşındaki deneyimli savunmacı, Türkiye’de mutlu olduğunu ifade etti. Gala tasaray’a yaklaşık 8 milyon euroluk bir maliyetle geldiğini hatırlatan Chedjou, “Üzerimde Lille’de oynadığım yıllara oranla daha fazla baskı olduğunu söylebilirim. Yaklaşık 8 milyon euro gibi ciddi bir rakama buraya transfer edildim ve kendimi Galatasaray’a karşı borçlu hissediyorum” dedi.
"ORTAK HEDEF BAŞARI"
Türkiye ile Fransa’yı karşılaştıran Kamerunlu stoper, “Türkiye ve İstanbul birbirinden farklı. Takımın içinde farklı dillerden, farklı milletlerden ve farklı kül türlerden arkadaşlarım var. Ancak hepimizin ortak amacı elbette takımın başarısı. Galatasaray ile bu sezon da şampiyonluk hedefliyoruz” diye konuştu.
Juventus’u mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkma başarısı gösterdiklerini de kaydeden Chedjou, “Juventus’u evimizde mağlup ettik ve son 16’ya kaldık. Ligde şampiyonluk kadar Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefimiz de var” diyerek, sezonun ikinci yarısından çok umutlu olduklarını dile getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Amerika 4. liginden 100 milyon euro'ya!

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Ozan Kabak için yeni sözleşme kararı

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!
























