Chedjou'dan sürpriz bir itiraf
Aurelien Chedjou, Galatasaray'a borçlu olduğunu söylerken, burada Lille'den çok daha fazla baskı hissettiğini de dile getirdi.
Milliyet
Belçika’dan camer-sports’un sorularını yanıtlayan 28 yaşındaki deneyimli savunmacı, Türkiye’de mutlu olduğunu ifade etti. Gala tasaray’a yaklaşık 8 milyon euroluk bir maliyetle geldiğini hatırlatan Chedjou, “Üzerimde Lille’de oynadığım yıllara oranla daha fazla baskı olduğunu söylebilirim. Yaklaşık 8 milyon euro gibi ciddi bir rakama buraya transfer edildim ve kendimi Galatasaray’a karşı borçlu hissediyorum” dedi.
"ORTAK HEDEF BAŞARI"
Türkiye ile Fransa’yı karşılaştıran Kamerunlu stoper, “Türkiye ve İstanbul birbirinden farklı. Takımın içinde farklı dillerden, farklı milletlerden ve farklı kül türlerden arkadaşlarım var. Ancak hepimizin ortak amacı elbette takımın başarısı. Galatasaray ile bu sezon da şampiyonluk hedefliyoruz” diye konuştu.
Juventus’u mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkma başarısı gösterdiklerini de kaydeden Chedjou, “Juventus’u evimizde mağlup ettik ve son 16’ya kaldık. Ligde şampiyonluk kadar Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefimiz de var” diyerek, sezonun ikinci yarısından çok umutlu olduklarını dile getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kenan Yıldız'ın son durumu belli oldu!

Wolverhampton, Erik ten Hag ile görüşecek!

Dünya tarihinin en borçlu spor kulübü: FC Barcelona!

Real Madrid'de Mastantuono'ya pubalji teşhisi

Conte'den Galatasaray sözleri!

Avrupa'nın 5 büyük liginde haftanın liderleri

Manuel Akanji'den Inter kararı!

Can Uzun'dan kötü haber!

Real Betis evinde farklı kazandı

Milan'a Roma karşısında tek gol yetti!



























