Chedjou: "Ben böyle bir sporcu değilim"
Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Aurelien Chedjou, sarı-kırmızılılarla sözleşme yenilemek istediği yönünde çıkan haberlere yönelik bir açıklama yaptı.
Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Aurelien Chedjou, sarı-kırmızılılarla sözleşme yenilemek istediği yönünde çıkan haberlere yönelik bir açıklama yaptı.
30 yaşındaki futbolcu, "Sözleşmemi uzatın, yoksa giderim" şeklinde bir ifade kullanmadığını söyledi.
Chedjou açıklamasında, "Her fırsatta bu kulüpte oynamanın benim için büyük bir onur olduğunu söylüyorum. Son dönemlerde "sözleşme krizi" yaşadığım yönündeki haberler gerçekleri yansıtmıyor.
'Sözleşmemi uzatın yoksa giderim' şeklinde bir tavır hem başkanımıza ve yönetim kuruluna, hem de taraftarımıza çok büyük saygısızlık olur. Ben böyle bir sporcu değilim ve bunu herkesin bilmesini isterim. Ligi iyi bir yerde bitirip sezonu kupa zaferiyle tamamlamak şu an takım olarak hepimizin tek duşuncesi" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!
























