Chedjou: "Asıl derbi Fenerbahçe'ye karşı"
Galatasaray’ın tecrübeli defans oyuncusu Aurelien Chedjou, Fransız basınına Türkiye’yi ve İstanbul’daki hayatını anlattı.
Galatasaray’ın tecrübeli defans oyuncusu Aurelien Chedjou, Fransız basınına Türkiye’yi ve İstanbul’daki hayatını anlattı.
Sarı-kırmızılı futbolcu, Türkiye’de mutlu olduklarını ifade edip, “Gerçekten huzurlu ve güzel bir şehirde yaşıyorum. Hatta herkesi Türkiye’ye davet ediyorum. Terör olayları bütün dünyada oluyor. Sadece burada değil, Paris’te ve Nice’te de oluyor bütün bu olaylar. İstanbul’da yaşamak güzel, hiçbir şikayetim yok. Daha önce de güzel yerlerde yaşadım ama İstanbul daha iyi” dedi.
Türkiye’deki futbol ortamını da değerlendiren Kamerunlu, Galatasaray’ın en popüler kulüp olduğunu belirtip, “Beşiktaş ile sıcak maçlar oluyor ama Fenerbahçe en büyük ezeli rakip. Burada taraftarlar çılgın... Avrupa’nın her yerinde taraftarımız var. Avusturya’da bir dağda kamp yaparken bile taraftar geliyor. Türk taraftarlar bence dünyanın en iyilerinden” diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!






















