Cesare Prandelli'ye büyük sitem!
İtalya futbolunun önemli isimlerinden olan Alberto Gilardino, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli'yi sitem etti.
- WEBASLAN DIŞ HABERLER - İtalya futbolunun önemli isimlerinden olan Alberto Gilardino, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli'yi sitem etti.
2014 Dünya Kupası'nda İtalya Milli Takımı'nın başına bulunan tecrübeli çalıştırıcı, turnuvada Cassano, Balotelli, Cerci, Insigne ve Immobile'dan oluşan bir hücum hattı kurmuştu.
32 yaşındaki Alberto Gilardino, kendisini Dünya Kupası kadrosuna almayan Prandelli için, "Ondan telefon beklemiştim. Birlikte geçirdiğimiz 6-7 yılın ardından aramızda farklı bir ilişki olduğunu sanıyordum" ifadelerini kullandı.
Yaşadığı hayal kırıklığından bahseden tecrübeli yıldız, "Onun kararı sonrasında hayal kırıklığı yaşadım. Bu olmadı ama bir kinim yok, ona karşı düşüncelerim hala aynı" şeklinde konuştu.
Cesare'nin Parma'yı çalıştırdığı 2002-2004 yılları arasında İtalyan takımında forma giyen Gilardino, "Parma'da beni futbolcu yaptı. Ceza sahası içinde ne yapmam gerektiğini ve azimli olmayı Prandelli öğretti" dedi.
Gilardino geçtiğimiz günlerde Çin takımlarından Guangzhou Evergrande takımına transfer oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri

Ferran Torres'ten geleceği için yanıt: "Ne olacağını bilemezsiniz"

Fulham, Real Madrid'den ikinci transferini açıkladı: Cesar Palacios


























