Cesar uyardı ve 'çekinme' dedi!
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Bursaspor maçına yönelik uyarılarda bulundu. Bir isim ile de özel olarak ilgilendi
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Fenerbahçe maçının ardından takıma bir gün izin vermişti. Ancak o ve yardımcıları tatil yapmadı, hemen Bursaspor’u analiz etmeye başladı.
Yeşil-Beyazlılar’ın Chikhura maçlarını ve Trabzonspor ile oynadığı hazırlık mücadelesini izledi. Ayrıca geçtiğimiz sezonki Galatasaray-Bursaspor mücadelelerini de analiz etti. Ardından futbolcularla yaptığı son toplantıda öğrencilerine uyarılarda bulundu. Stoperlerden özellikle hava toplarında Fernandao’ya dikkat etmelerini istedi.
Orta sahadaki oyunculardan daha hızlı oynamalarını talep eden Prandelli,“Fenerbahçe karşısında zeminin de etkisiyle yavaş ve ağır kaldık. Bursa önünde daha süratli ve dikine oynamalıyız. Topu hızla rakip yarı alana taşımalıyız. Bursa savunması yerleştiğinde onların kilidini açmak zor” dedi.
Deneyimli teknik adam, ilk 11’de oynatmayı planladığı Bruma’yla da özel olarak ilgilendi. Portekizli yıldızdan topla buluştuğu anda içeri kat etmesini ve rakiplerin üzerine gitmekten çekinmemesini istedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 10 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Real Madrid'de Camavinga için karar: 60 milyon euro

Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!



























