Cenk Gönen için şok yorum!
İspanyol medyasından eski kalecimiz Cenk Gönen ile ilgili çok konuşulacak bir yorum geldi.
İspanya basınından AS'ın haberine göre Malaga, Cenk Gönen'i göndermek istiyor. Galatasaray ile yolları ayrıldıktan sonra İspanya ekibi Malaga'ya giden Cenk Gönen, geçen sezonu takımıyla La Liga'da geçirip alt lige düşmüştü.
Geçen sezon da takımının formasını hiç giyemeyen ve bu sezon da kadroda yer verilmeyen Cenk Gönen'i Malaga elden çıkarmaya çalışıyor.
'Transferi bile yanlıştı' yorumu
Düzenli forma giyemeyen bir kalecinin alınmasının zaten yanlış olduğu yorumunun yapıldığı haberde Cenk Gönen'in transferi için ''En skandal imzalardan biri'' ifadesi kullanıldı.
Cenk Gönen'in sezon başında Eskişehir'e transferi için anlaşıldığı ancak Türk kulübüne transfer cezası gelmesinden dolayı 30 yaşındaki kalecinin elde kaldığı ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid, Alaves deplasmanında nefes aldı!

Inter, Genoa deplasmanında hata yapmadı!

Berke Özer'li Lille, 4 kırmızı kartlı maçı kazandı!

Aston Villa'dan tarihi seri, rekor performans

Derbide tarihi seri: Sunderland yine kazandı

Tottenham, Forest deplasmanında kayboldu!

Ajax, derbide Feyenoord'u devirdi!

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

























