Cenk Ergün'ün ilk transferi: Xeka
Galatasaray'da sportif direktör olması beklenen Cenk Ergün, Lille ile sözleşmesi sona eren Portekizli orta saha Xeka ile el sıkıştı.

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, seçimi kazandıktan hemen sonra vakit geçirmeden transfer çalışmalarına başladı.
Futbol yapılanmasının başına Cenk Ergün'ü getirmeye hazırlanan Özbek yönetiminin transfer görüşmesi yaptığı ilk isim Xeka oldu.
Sarı Kırmızılılar, Lille ile sözleşmesi sona eren ve ismi CSKA Moskova ile de anılan Portekizli orta saha ile anlaşma sağladı. Kısa süre içerisinde son pürüzlerin giderilmesi ve 27 yaşındaki oyuncu ile imzaların önümüzdeki hafta içinde atılması bekleniyor.
Lille ile sözleşmesi sona eren Xeka, geçtiğimiz sezon Ligue 1'de sahaya çıktığı 23 maçta 1.620 dakika süre alırken 3 gol atıp 1 de asist yaptı.
İMZA PARASI DA ALACAK
Her iki ayağını da iyi derecede kullanabilen 1.86 boyundaki futbolcu, iki ceza sahası arasında çift yönlü olarak görev yapabiliyor. Bu özelliğiyle tam da Galatasaray'ın aradığı oyuncu konumunda olan Xeka'nın transferinde imza parası da olması bekleniyor.
Lille'le sözleşmesi sezon sonunda biten ve bonservisi elinde olan Portekizli'nin CSKA Moskova ile anlaşmaya vardığı iddia ediliyordu. Ancak işgalin ve Rusya'ya yönelik yaptırımların ardından tecrübeli futbolcu, bu transferden vazgeçtiğini CSKA'ya bildirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'ta mutlu son yakın: Kolo Muani

Christopher Nkunku, Milan'a transfer oluyor!

Manchester United'a Grimsby şoku!

Wolverhampton'da Fabio Silva için alternatif!

Borussia Dortmund'da anlaşma tamam: Fabio Silva

Real Sociedad, PSG ile anlaştı: Carlos Soler

Crystal Palace'dan Reiss Nelson hamlesi!

Pioli'den Dzeko'ya övgü!

Premier Lig'i sarsan "maçlarda şike" iddiası!

Santiago Gimenez'in menajerinden transfer açıklaması!
