Cenk Ergün'den Poldi eleştirisi
Galatasay Sportif Direktörü Cenk Ergün, takımın patronunun Hamza Hamzaoğlu olduğunu Alman futbolcuya anlatırken Poldi de “Benim bu serzenişlerim takımın daha iyi olması için” dedi.
Galatasaray’da Astana karşısında alınan 2-2’lik beraberliğin üzüntüsü ile birlikte gündem, Podolski’nin oyundan çıkarken sergilediği tavırlar... Yedek kulübesinde su şişelerini tekmeleyip 90 dakika bitiminde “Neden oyundan alındığımı bana değil, hocaya yada başkana sorun” ifadesi kullanan Alman yıldız, hemen görüşme odasına alındı.
Sinirli tavırları ve sivri açıklamaları sonrasında Cenk Ergün’le görüşen Podolski’ye “Bu takımın patronu Hamza Hamzaoğlu’dur. Kararlarına saygı duymalısın. Burada sorgulanması gereken hoca değil, biraz da senin performansın. Senden çok umutluyuz. Büyük beklenti içindeyiz. Bu takımda herkes eşit bir birey. Kimsenin, kimseden üstünlüğü yok” denildi.
‘SAYGIM SONSUZ’
Sürekli olarak mevki değiştirmekten ve sağ kanatta oynamaktan şikayetçi olan tecrübeli oyuncu “Hamza Hamzaoğlu’nun kararlarına saygım sonsuz. Benim bu serzenişlerim takımın daha iyi olması için” ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Arsenal antrenmanında iki sakatlık! Arteta'dan esprili yanıt

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken İstanbul paylaşımı!

Barcola'dan Premier Lig itirafı

Paulo Dybala'dan geleceği için mesaj!

Yine umut yine hüzün: 13 yıldır değişmeyen döngü!

Michael Olise için ayrılık ve Real Madrid yanıtı

Bu adam bunu nasıl başardı?

Spalletti: "Tokatlarım seni!"
























