Cengiz Ünder'in menajerinden Galatasaray itirafı!
Roma'da forma giyen Milli futbolcu Cengiz Ünder'in menajerliğini yapan Ömer Koray Uzun, transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
İtalya Serie A takımlarından Roma'da forma giyen Cengiz Ünder'in Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları sonrası Milli futbolcunun menajeri Ömer Koray Uzun, açıklamalarda bulundu.
Transfer hakkında Radyospor'a açıklamalarda bulunan Uzun, ''Roma kulübü Cengiz'den memnun, benden herhangi bir talepte bulunmadılar. Ayrıca iyi süreler alıyor takımında, iki taraf da memnun. İtalya'dan gazeteciler de arıyorlar onlara da söyledim Cengiz Ünder Roma ile devam edecek. Roma ve biz planladığımız şekilde kariyer planına devam ediyoruz. İtalya ligi zor bir lig ve bence aldığı süreler normal'' sözlerini kullandı.
''FATİH TERİM İSTERSE...''
Genç yıldızın, Türkiye'ye dönme planının olmadığını belirten menajer, ''Galatasaray ve Fatih Terim isterse durum ne olur bilmiyorum ama Cengiz Ünder'in Türkiye'ye dönmek gibi bir planı hedefi yok. Cengiz Ünder'in hangi takımı tuttuğunu bilemiyorum.'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

























