Cem Dizdar: "Kerem'in kalbi hala kalbi kırık"
Galatasaray'da ayrılıkların yoğun yaşandığı bir süreç olurken transferler konusunda ise beklentiler çok karşılanmadı.
HT Spor yorumcusu Cem Dizdar, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.
Dizdar'ın açıklamaları şu şekilde:
"OKAN BURUK, KULAĞININ ÜZERİNE YATMAMALIYDI"
"Biz nasıl futbolcular için 'Gelişmeli' diyorsak hocaların da kendisini geliştirmesi lazım. Özellikle Okan Buruk böyle davranmalıydı. İki sene şampiyon olduktan sonra sorunlar karşısında kulağının üzerine yatmamalıydı. Oyuncusuna yakından ilgi verebilirdi."
"KEREM'İN KALBİ HALA KIRIK"
"Kerem Aktürkoğlu'nun İzlanda maçından sonra açıklamalarına bakıyorum, hala kalbi kırık. Bir şeyleri tam ifade edemiyor. Çünkü içerisinde burukluk var ama bak ne oldu? Geçen sene Bayern Münih maçında kaleye girmeyen toplar İzlanda karşısında gol oldu. Benfica'ya çok özgüvenli gidecek."
"BENFICA'DA BÜYÜK BAŞARILAR KAZANABİLİR"
"Futbolda mentalite, en az sahada oynadığın futbol ve teknik beceri kadar önemlidir. Eğer bu düşünceyle hareket ederse önü açık. Benfica'da büyük başarılar kazanabilir ve daha iyi yerlere gelebilir."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!

Tottenham, evinde Kopenhag'ı 4 golle geçti!

Juventus'un hasreti devam ediyor!

Liverpool maçında Arda Güler'e tepki!

Desire Doue, Golden Boy ödülünü kazandı

Arsenal, rekorlar kırdığı gecede rahat kazandı!

Napoli - Frankfurt maçında sessizlik!

Robert Lewandowski'den geleceği için açıklama
























