Cedric Bakambu: ''Bu harika bir fırsat''
Galatasaray'dan Real Betis'e transfer olan Cedric Bakambu, transferiyle ilgili İspanyol basınına konuştu.

Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan ve kış transfer döneminde La Liga ekibi Real Betis'in yolunu tutan Demokratik Kongolu forvet Cedric Bakambu, İspanyol basınına konuştu.
Transferi hakkında konuşan Bakambu, "En heyecan verici transferlerimden biri. Yeteneğimi ve içimdeki her şeyi ortaya koymak için hazırım." dedi.
Bir dönem Villarreal'de de forma giydiğini belirten tecrübeli isim, "Villarreal'de geçirdiğim süre ile arada çok büyük bir fark yok. Hala aynı oyuncuyum ancak şu anda daha fazla tecrübeliyim. Şu anki ruh halim kendimi en iyi hissettiğim versiyon." şeklinde konuştu.
Real Betis teknik direktörü Manuel Pellegrini ile görüşmesinin keyifli olduğunu ve Pellegrini'nin kendisine takıma katılması için büyük çaba sarf ettiğini söyleyen Bakambu, "Yanlış bir transfer olmadığımı kanıtlamak için her şeyimi vermeliyim. Bu harika bir fırsat. Harika şeyler yapabileceğimi biliyorum." ifadelerini kullandı.
Cedric Bakambu, Real Betis ile 1 karşılaşmaya çıktı. Kongolu forvet gol ya da asist katkısında bulunamadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Dortmund ile Fluminense son 16 turuna yükseldi

Lille'den Olivier Giroud hamlesi!

Manchester United'da ayrılık: Victor Lindelöf

Partey Arsenal'den ayrıldı, yerine Norgaard gündemde!

Barcelona, 10 Ağustos'ta Camp Nou'ya dönüyor!

Sacha Boey yine sakatlandı!

Fulham, Taremi ile ilgileniyor!

Lyon, küme düşürüldü!

Chelsea, Jamie Gittens transferinde Dortmund ile görüşmelerde
