Çaykur Rizespor mesaisi start aldı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray, Çaykur Rizespor ile yapacağı mücadelenin hazırlıklarının startını verdi.  

Anadolu Ajansı
Çaykur Rizespor mesaisi start aldı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan olaylı derbide Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray, 28 Eylül Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Beşiktaş'a karşı 90 dakika forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptığı belirtildi. Diğer futbolcuların ise fiziksel çalışmanın ardından çift kale maç oynadığı kaydedildi.

Sarı-kırmızılılar, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını 24 Eylül günü yapacağı idmanla sürdürecek.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler