Cavcav'dan G.Saray maçı itirafı
Gençlerbirliği’nde başkan İlhan Cavcav, ilginç bir itirafta bulundu.
Ligde bugün Galatasaray, son haftada ise Beşiktaş’la karşılayacak olan Gençlerbirliği’nde başkan İlhan Cavcav, şoke eden bir itirafta bulundu.
Geçtiğimiz günlerde yeniden kulübün başkanlığına geçilen deneyimli idareci, “Takımdan hiç memnun değilim. Son karşılaşmalarda, sıkıntıları da olmadığı halde ligin sonu geldi diye bir vurdumduymazlık içindeler. Bu nedenle bir şey yapma olanağımız yok” diye konuştu.
Özellikle Akhisar ve Konya maçlarında çok kötüydük. Lig bitti gibi hareket etmemeleri gerekir. İcra kurulu olarak gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz. Gelecekleri açısından 3 maçı iyi oynamak durumundalar” dedi.
RAKİP AYIRMIYORUZ
Hem Galatasaray hem de Beşiktaş maçlarının kendileri için final olduğunu dile getiren İlhan Cavcav, “Bunun yanında Mersin İdman Yurdu’nu da yenmek istiyoruz. Bizim için rakip ayrımı bulunmuyor. En iyi mücadeleyi vermek zorundayız” ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!



























