Cavanda imzaya kaldı! Maça da çıktı
Galatasaray'dan Standard Liege'e transfer olması beklenen Cavanda, Belçika temsilcisinin sezon hazırlıkları kapsamında Nancy ile oynadığı hazırlık maçında forma giydi.
Geçtiğimiz sezonu Standard Liege'de kiralık olarak geçiren ve Fatih Terim'in planları arasında yer almayan Pedro Cavanda konusunda son aşamaya gelindi.
Galatasaray'ın elinden çıkarmaya çalıştığı Pedro Cavanda, sezonu açan Standard Liege'in 30 Haziran'da Nancy ile oynadığı hazırlık maçına 11'de başladı. Standard'ın sezon başı kampında yer alan ve maça çıkan Cavanda için tarafların anlaşma sağladığı ve resmi açıklamanın yakın zamanda yapılacağı belirtiliyor.
Geçtiğimiz günlerde Belçika basını da Standard Liege'in Cavanda konusunda Galatasaray ile sözlü bir anlaşmaya vardığını iddia etmişti. Cavanda'nın satın alma opsiyonu 1,5 milyon euroydu ancak Belçika temsilcisi bu opsiyonu kullanmamıştı. Tarafların yaklaşık 1,2 milyon euro civarında bir rakama anlaştığı iddia ediliyor.
Cavanda geçtiğimiz sezon Belçika temsilcisi ile 33 resmi maça çıkarken 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Son şampiyon Arsenal, üç golle üç puanı aldı

Inter, Curtis Jones'u kadrosuna kattı!

Can Uzun şov yaptı. Frankfurt, 11 golle kazandı!

Arsenal'den 60 milyon euroluk transfer: Ezri Konsa

Arsenal'dan Julian Alvarez hamlesi! Gönlündeki takım belli

Arsenal'e Bruno Guimaraes şoku!

Premier Lig'de yeni sezon Arsenal-Coventry maçıyla başlıyor

Manchester City'den Allan Elias hamlesi!

Jose Mourinho: "Arda Güler, Rodri olacak!"

Hull City'de büyük özlem sona eriyor!



























