Casillas bu ikiliden korkuyor!
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi ilk maçında konuk edeceği Real Madrid’de Burak Yılmaz ve Didier Drogba korkusu yaşanıyor.
Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına Galatasaray deplasmanında çıkacak Real Madrid'de Burak Yılmaz ve Didier Drogba korkusu yaşanıyor.
Kaleci antrenörü William Vecchi, ilk 11'de forma giyecek Iker Casillas'a özel olarak hava topu çalıştırıyor. Galatasaray deplasmanından çekinen teknik heyet, özellik bu noktada tedbirler aldı. Hücum gücünü engellemek için kaleciler özel bir program hazırlandı ve Villareal ile oynanan lig maçından sonra bütün kalecilere uygulandı.
Lig maçlarında Diego Lopez’i oynatan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Iker Casillas ile başlamak istiyor. Tecrübeli file bekçisi maça özel hazırlanırken, Ancelotti’nin ekibinde yer alan kaleci antrenörü Vecchi, raporlarında Burak Yılmaz'ın 1.88 ve Didier Drogba'nın 1.89 boyunda olmasını özellikle belirtti ve bu konuda sıkıntı yaşayabileceklerini ifade etti.
Geçen sezon Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde havadan 3 gol bulduğunu ve Fatih Terim'in bu taktiği kullanabileceğini ifade eden Vecchi, Iker Casillas ile tek başına çalışmalar yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gasperini'den Fenerbahçe için açıklama

Barcelona'da tarihi başlangıç: Raphinha

Lamine Yamal için iddialı Ballon d'Or mesajı!

Kylian Mbappe: "Ballon d'Or'dan daha önemli"

Mykhaylo Mudryk'ten kötü haber!

Giovanni van Bronckhorst: "Yamal'a tapıyorlar"

Real Madrid'den Arda Güler kararı!

Crystal Palace'tan Ismaila Sarr açıklaması!

Kevin de Bruyne'den fiziksel durumu ile ilgili eleştirilere sert yanıt

Chelsea'den Leeds'e gol yağmuru!

























