Casemiro: "Bu performansla gruptan çıkamayız"
Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Casemiro, Club Brugge ile 2-2 Bernabeu'da berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Casemiro, Club Brugge ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Deneyimli orta saha oyuncusu, "Şampiyonlar Ligi'nde istediğimiz sonuçları alamıyoruz, burası kesin. Şu ana kadar gösterdiğimiz performansla, gruptan çıkamayız. Ancak, gruptan çıkmak hala bizim elimizde. Tur için sonuna kadar mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.
"BU SONUCU BEKLEMİYORDUK"
Casemiro, "Açıkçası, 2-2'lik sonuç evimizde beklediğimiz bir sonuç değildi. Ancak, 2-0'lık mağlubiyetten sonra iyi bir reaksiyon verdik ve beraberliğe ulaştık." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
Real Madrid, gruptaki üç ve dördüncü maçlarını Galatasaray'a karşı oynadıktan sonra PSG'yi ağırlayacak ve Brugge deplasmanında grup aşamasını tamamlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
