Carole'ün peşindeler...
Lionel Carole için biri İngiltere diğeri Belçika'dan gelen iki teklif, Galatasaray tarafından geri çevrildi.
Lionel Carole için biri İngiltere diğeri Belçika'dan gelen iki teklif, Galatasaray tarafından geri çevrildi.
Skorer'in haberine göre, Galatasaray'ın sezon başında Fransa'nın Troyes takımından kadrosuna kattığı Lionel Carole için gelen ciddi bir teklifin geri çevrildiği ortaya çıktı.
Sarı-kırmızılı ekipte Alex Telles'ten doğan boşluğu dolduran 24 yaşındaki sol bek bu sezon sekizi ligde, dördü kupada ve üçü Avrupa'da olmak üzere 15 maçta forma giydi.
Belçika'nın Brugge kulübü oyuncuyu renklerine bağlamak için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Ancak Fransızlara göre sarı-kırmızlı ekip bu teklifi geri çevirdi. Belçika ekibi Brugge'ün dışında ismi verilmeyen bir İngiliz ekibinin de futbolcu için teklif yaptığı ancak reddedildiği belirtildi.
Fransız futbolcu için Galatasaray 1.5 milyon euro bonservis ücreti vermişti. Dört yıllık sözleşme imzalanan oyuncuya ise 700.000 euro yıllık garanti ücret ve 15.000 euro maç başı ücreti ödeniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham'da Alvaro Arbeloa için geri sayım!

Pepe'den Real Madrid açıklaması!

Kenan Yıldız için 100 milyon euro

Nottingham Forest'tan Davide Frattesi'ye 25 milyon euro

Chicago Fire'dan Leon Goreztka hamlesi

Paulo Dybala: "Geleceğime karar vermedim"

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme






















