Carlos Cuesta için İstanbul'a geliyorlar!
Galatasaray'ın savunmacısı Cuesta için Spartak Moskova ve Vasco de Gama yarışıyor. Kolombiyalı stoper, Moskova'ya sıcak bakarken, Brezilya ekibi oyuncuyu ikna için İstanbul'a geliyor.

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Cuesta için Spartak Moskova ve Vasco de Gama arasında yoğun bir rekabet yaşanıyor.
Haluk Yürekli'nin aktardığı bilgiye göre, Spartak Moskova'nın Vasco de Gama'dan daha yüksek bir teklif yapması üzerine Kolombiyalı stoper, sarı-kırmızılı kulübe tercihini Spartak Moskova'dan yana kullanmak istediğini iletti.
CUESTA İÇİN İSTANBUL'A GELİYOR
Vasco de Gama cephesi ise geri adım atmadı. Brezilya ekibinin sportif direktörü, Cuesta'yı ikna etmek amacıyla İstanbul'a gelmeye hazırlanıyor.
AYNI RAKAMI TALEP ETTİ
Galatasaray, Spartak Moskova'dan da Cuesta için Vasco de Gama ile anlaştığı rakamın aynısını talep etti.
GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
Taraflar arasında transfer süreci, üç kulüp arasında devam eden sıcak görüşmelerle şekilleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Athletic Bilbao'dan Filistin'e özel destek

Athletic Bilbao, Mallorca'yı iki golle devirdi!

Inter evinde güle oynaya galip!

MANU, ilk yarı bulduğu gollerle güldü!

Bayer Leverkusen, Union Berlin'i iki golle geçti!

Lazio - Torino maçında nefes kesen son!

Tottenham'dan Leeds deplasmanında kritik galibiyet!

Roma, Dybala ile yeni sözleşme görüşmelerine hazırlanıyor

Aleksandar Pavlovic için dev transfer yarışı!

Flick'ten Yamal açıklaması!
