Carlinhos'un G.Saray pişmanlığı!
Fluminense Galatasaray'ın uzun süre peşinden koştuğu sol bek Carlinhos'a verdiği sözleşme uzatma vaadini tutmadı. Sambacı ayrılığın eşiğinde.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'ı uzun süre peşinden koşturan Brezilyalı sol bek Carlinhos, kulübüyle ipleri koparma noktasına geldi. Kendisine kulübü Fluminense tarafından verilen sözleşme uzatma sözünün henüz tutulmadığını ifade eden Sambacı, basına verdiği demeçle sesini yükseltti.
31 Aralık 2014'te sözleşmesi son bulacak olan Carlinhos, Galatasaray'dan cazip bir teklif aldığını ve Fluminese'nin vaadinden dolayı ve çocuğunun yeni doğması sebebiyle bunu reddettiğini ifade ederken, kulübüne de mesaj verdi. Acil çözüm iseyen sol bek, ilk tercihinin yine Fluminese olacağını söylerken, gidebileceğinin de sinyallerini verdi.
İşte Carlinhos'un açıklamaları:
"Geçtiğimiz yıl Galatasaray'dan bir teklif aldım ve benim için çok iyi bir teklifti. Kulübümle yeni kontrat üzerine sözleşmiştik ve bu gerçekleşmedi. Yeni çocuğum doğmuştu. Bir çözüm yolu arıyorum. Sadece bir söze bağlı kalamayacağım günler geliyor. Şunu açıkça belirteyim ki önceliğim Fluminese; ama bu olayın artık bir netlik kazanması gerekiyor."
Sarı-kırmızılı takım, devre arasında Gremio'dan genç Alex Telles'i kadrosuna katarak sol bek sıkıntısını çözdü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi


























