Carlinhos gelmezse Terim'in rotası...
Galatasaray'ın sol bek transferi için ilk adayı olan Carlinhos'da ilerleme kaydedilememesi sonrasında gözler alternatiflere çevrildi.
Webaslan.com


JUAN MANUEL VARGAS: Geçtiğimiz sezonu Genoa'da kiralık geçiren 29 yaşındaki oyuncu, 20 mücadelede sahaya çıkarken, 1 asist yaptı. İtalyan basını tarafından G.Saray'ın transferinde istekli olduğu belirtilen Juan Manuel Vargas'ın, kulübü tarafından 2 milyon euro civarı bir bedele bırakabileceği bildiriliyor.
ALEKSANDAR KOLAROV: Manchester City forması giyen Sırp oyuncu, takımı tarafından transfer listesine kondu. İngiliz ekibinin bonservisine 10 milyon euro istediği 27 yaşındaki futbolcu için Inter de devrede. M. City'de rotasyonda görev alan Kolarov, son sezonunda 20 maçta sahada yer aldı ve 4 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koydu.

FABRICIO: Brezilya piyasasında araştırmalar yapan sarı-kırmızılılarda Fluminense'den Carlinhos'un halefi olarak Internacional'de oynayan Fabricio ismi de gündeme geldi. Geçtiğimiz sezon Internacional'de 32 mücadeleye çıkan ve 1 gol 6 asistlik performans sergileyen oyuncunun transferinin 4 milyon euroya bitebileceği Brezilya basınında konuşuluyor. Transferin önündeki tek engelin, Carlinhos'takine benzer bir şekilde Internacional'in oyuncuyu göndermek istememesi gösteriliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Viktor Gyökeres resmen Arsenal'de

Arsenal'de mutlu son: Viktor Gyökeres!

Torino, Eljif Elmas için Leipzig ile temasta

Levante'den Koyalipou harekatı!

Everton'a Bayern Münih yıldızı!

Rodrigo de Paul, Messi'nin yanına gitti!

Ferdi Kadıoğlu için Juventus iddiası!

Samuel Lino, Flamengo'ya gidiyor!

Hull City, Enis Destan ile anlaştı!

Jhon Lucimi için talipler artıyor!
