Carli serbest kalıyor
Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuığu Fluminense forması giyen sol bek Carlinhos, kulübüyle olan sorunları aşamadı.

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuığu Fluminense forması giyen sol bek Carlinhos serbest kalıyor. Galatasaray'ın uzun süre transfer için bastırdığı Carlinhos'a sözleşme uzatmak için söz verilse de bu söz yerine getirilmedi. Brezilyalı oyuncu, kendisine sözleşme önerilmezse yeni yılda serbest oyuncu olacak.
Carlinhos, "Kulüpten bir teklif almadım. Basında hakkımda bazı şeyler yazılsa da bunlar doğru değil. Sessizliğimi koruyorum ve bir basın toplantısı yapmayacağım. Çünkü söyleyeceğim bir şey yok. Futboluma odaklanmak zorundayım. Ayrılık olacaksa geldiğim gibi giderim. 1.5 yıl önce sözleşmemin uzatılması gündem geldi; ama şimdi değil. 4 milyon Euro teklif gelmesine rağmen beni satmadılar. Ben bir profesyonelim, sözleşmemin son gününe kadar burada onurla oynayacağım. Burada oynamayı seviyorum ama henüz bir teklif yok" diye konuştu.
Galatasaray'ın teklifinden sonra hocası Rodrigo Caetano'dan sözleşme uzatma sözü alan Sambacı'ya verilen bu vaat, yeni teknik direktörle birlikte unutuldu. Galatasaray Carlinhos'tan vazgeçerek Gremio'dan Alex Telles'i transfer etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!
