Canaydın'ın annesi toprağa verildi
Galatasaray Kulübümüz'ün eski başkanı merhum Özhan Canaydın'ın Bursa'da sabah yaşamını yitiren annesi Lütfiye Canaydın toprağa verildi.
DHA
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde dün böbrek yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren Lütfiye Erdoğan'ın (90) cenazesi Bursa Organize Sanayi Bölgesi Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Cenazeye, Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanı Özhan Canaydın'ın ağabeyi Mustafa Canaydın, torunu Murat Canaydın, akrabaları ve çok sayıda yakını katıldı. Cenazeye, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve eşi Fulya Terim ile çok sayıda kişi çelenk gönderdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hollanda Süper Kupası 17 yıl sonra AZ Alkmaar'ın

Randal Kolo Muani resmen Juventus'ta

Mika Godts'un menajerinden PSG açıklaması

Roma, Konstantinos Koulierakis'i kadrosuna kattı

Juventus'tan Kerim Alajbegovic'e beş yıllık imza

Hansi Flick: "Rashford'u özleyeceğim"

Manchester United'da hedef Myles Lewis-Skelly

Brentford'un rekor transferi: Mamadou Sangare

Hansi Flick'ten Karim Adeyemi sözleri

Enes Ünal için İspanya'da transfer yarışı
























