Can Uzun iddiası: "Söz vermedi!"
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Can Uzun ile ilgili Bild, 'Galatasaray'a söz vermedi' iddiasında bulundu.
Transfer sezonunu Lesley Ugochukwu hamlesiyle açan Galatasaray'da gözler yeniden Can Uzun'a çevrildi.
Bir süredir adı Galatasaray ile anılan Can Uzun'un Frankfurt'ta kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Sarı-kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı iddia edilen milli oyuncu için Alman basınından bir yalanlama geldi.
Almanya'dan Bild, Can Uzun'un Galatasaray'a transfer olma yönünde söz verdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını yazdı.
Ancak bazı kaynaklara göre ise Galatasaray'ın Can Uzun için bir teklif yapma hazırlığında olduğu belirtiliyor.
OKAN BURUK'UN CAN UZUN SÖZLERİ
Okan Buruk, "Okan Buruk, Bruno Fernandes'i mi, Can Uzun'u mu ister?" sorusuna, "İkisi de çok önemli, değerli. Ben olsam ikisini de isterim (Gülerek)." yanıtını vermiş ve transferde taraftarı umutlandırmıştı.
28 MAÇTA 16 GOLE KATKI
Sözleşmesi 2029 yılına kadar devam eden Can Uzun, geride bıraktığımız sezonda Frankfurt formasıyla 28 maçta 10 gol ve 6 asistlik bir katkı sağladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'da Frenkie De Jong şoku!

Bayern Münih'te Kim Min Jae kararı

Liverpool'dan Inter'e Jones şoku!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması

Roma, Dybala ile nikah tazeledi!

Ferran Torres için 50 milyon euro

Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Nestory Irankunda

Noa Lang için ayrılık iddiası!

Paulo Dybala, Roma'ya imzayı atıyor

Juventus'ta hedef Fikayo Tomori






















