''Çalıştığım en iyi hoca Galatasaray'da...''
Watford altyapısında teknik direktör olarak görev yapan Harry Kewell, çalıştığı en iyi teknik adamın Galatasaray'da olduğunu söyledi.
Webaslan Dış Haberler
Harry Kewell, Liverpool'da görev yapan Jurgen Klopp'un zamana ihtiyacı olduğunu söylerken, çalıştığı en iyi teknik direktörün de Galatasaray döneminde olduğunu dile getirdi.
Kewell, ''Çalıştığın en iyi teknik direktör kimdi?'' sorusunu yanıtlarken, ''Birçok önemli menajerle çalışma onuru yaşadım ama Galatasaray'da Frank Rijkaard, beni en çok etkileyen isim oldu. Futbola bakış açısı ve detaycı oluşu. Ona büyük saygı duyuyorum'' ifadelerini kullandı.
Kewell, eski takımlarından Liverpool'u çalıştıran Klopp'un da zamana ihtiyacı olduğunu söylerken ''Liverpool çok iyi ellerde. Jurgen Klopp'un biraz zamana ihtiyacı var. Oturup eleştirmek herkes için çok kolay. Liverpool çok yetenekli isimlere sahip ve gelişerek daha iyi olacaklardır'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"

Jota'nın çocukları, Wolverhampton maçında maskot olacak

İspanya'da Marcao'ya ağır ceza!

Tottenham'dan devre arasında 150 milyon sterlin transfer bütçesi


























