Çalhanoğlu için teklif 6M€
Milan'ın gözden çıkardığı yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu için Galatasaray'ın 6 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.
Süper Lig’den 7 haftada 10 puan toplayan ve Gençlerbirliği maçından sonra ‘değişim’ sinyalleri veren Fatih Terim'in Hakan Çalhanoğlu için Milan’ın kapısını çaldığı ortaya çıktı.
Orta sahada etkili, şut atan ve mücadele eden bir 10 numara arayışına çıkan Fatih Terim’in milli takımdan öğrencisi olan Hakan Çalhanoğlu’nu gözüne kestirdiği öğrenilirken, sarı kırmızılı yönetimin Milan’a 6 milyon Euro teklif ettiği belirtildi.
Serie A’da bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamayan ve sık sık taraftarların tepkisiyle karşı karşıya kalan Hakan’ın Galatasaray’a gelmeye son derece sıcak baktığı anlaşılırken, Boban’ın 6 milyon euro’luk öneriyi kabul etmediği kaydedildi.
HAKAN İÇİN DAHA YÜKSEK TEKLİF BEKLİYORLAR
2017 yılında Bayer Leverkusen’den 22 milyon euro’ya transfer edilen Hakan Çalhanoğlu için daha yüksek teklif bekleyen Milan şimdilik beklemeye geçerken 25 yaşındaki milli futbolcunun yanı sıra Biglia, Suso, Castillejo, Ricardo Rodriguez, Calabria ve Borini’nin de gözden çıkarıldığı ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'ta Bernardo Silva için sözleşme planı

Real Madrid'de kale yine Lunin'e emanet

Real Betis sürprize izin vermedi

Premier Lig'de bilet fiyatları sınırlaması devam edecek

Inter'de ana hedef Guglielmo Vicario

Luca Toni'den Harry Kane için büyük övgü!

Real Madrid'i yıkan haber: Thibaut Courtois

Van Dijk'ten Galatasaray'a flaş gönderme!

LaLiga'dan resmi açıklama: Arda Güler'in golü kaç metreden?

İngiltere'de gündem Liverpool-Galatasaray maçı



























