Büyük şanssızlık! Muhammed sakatlandı...
Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mustafa Muhammed, ilk hazırlık maçında sakatlandı.

Galatasaray'ın Dinamo Bükreş ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynadığı hazırlık maçında sakatlık şoku yaşandı.
Sarı-kırmızılı takımın Mısırlı golcüsü Mustafa Muhammed, Dinamo Bükreş maçının ilk dakikalarında sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.
Karşılaşmanın 5. dakikasında sakatlanan Mustafa Muhammed, 9. dakikada yerini Ali Yavuz Kol'a bıraktı.
MUSTAFA MUHAMMED İÇİN AÇIKLAMA
Galatasaray Kulübü'nden Mustafa Muhammed ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "
Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçının beşinci dakikasında oyundan çıkan oyuncumuz Mostafa Mohamed’in soyunma odasında yapılan ilk muayenesi sonrası sol dizinde esneme, sol ayak bileğinde darbeye bağlı ödem, gerçekleştirilen acil MR tetkiklerinde ise sol dizinde kemik ödemi ve kapsülde kanama tespit edilmiş, herhangi bir bağ yaralanmasına rastlanmamıştır.
Buna ek olarak sol ayak bileği MR’ında kemik ödemi ve eklem kapsülünde kanama mevcut olan oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!
