Büyük restleşme var!
Ayrılık ateşini yakan Brezilyalı yıldız Melo, menajerini İstanbul'a yollayıp alacaklarına karşılık bonservisini talep etti. Çok sinirlenen yöneticiler ise rest çekti

Galatasaray defterini kapatan ve ailesiyle ABD'nin Miami şehrinde tatilde olan Felipe Melo, menajeri Jose Rodriguez'i İstanbul'a yolladı.
Rodriguez burada sarı-kırmızılı idarecilerle bir toplantı yaptı. Melo'nun 1 milyon 200 bin Euro alacağı olduğunu hatırlatan menajer Rodriguez, "Bize bu parayı hemen ödeyin! Melo gitmek istiyor, bonservisini de bedavaya verin" dedi.
Bu sert çıkışa Galatasaray cephesinin cevabı aynı sertlikte oldu. Melo'yu bedavaya bırakmalarının mümkün olmadığını dile getiren sarıkırmızılı yöneticiler, "2 milyon Euro bonservis bedeli belirledik. Melo gitmek istiyorsa, transfer olacağı takım bu parayı bize ödemeli" mesajını yolladı.
Ancak İnter'in 30 yaşını deviren Brezilyalı için bonservis ödemeyi düşünmediği ortaya çıktı ve durum arapsaçına döndü. Şimdi Melo'nun Galatasaray kampına ne zaman katılacağı merak ediliyor.
HAMZAOĞLU: "GELMEYECEK"
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sezonun ilk idmanı öncesi önemli mesajlar verdi.
Melo hakkında "Ayrılmak istediğini, teklifler olduğunu iletti. Dönmeyeceğim diyorsa yapacak bir şey yok. Yerine düşündüğümüz isimler var" açıklamasını yapan tecrübeli teknik adam, Real Sociedad'a kiralanması gündeme gelen Bruma için ise şu yorumun yaptı: "Kendisinden memnunum ama gitmek isterse bakarız. İyi bir teklif gelirse ve Bruma da isterse değerlendiririz. Bu her oyuncu için geçerli."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!

Girona, 11 maç sonra kazandı!
