Büyük maçların hocası: Okan Buruk
Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde üç ezeli rakibine karşı 26 maçın 16'sını kazandı, sadece 4 kez mağlup oldu.
Galatasaray son 4 sezonda Okan Buruk yönetiminde ezeli rakiplerine büyük üstünlük kurdu.
Cimbom; F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon ile oynadığı son 26 maçın 16'sını kazanırken, 6 beraberlik ve sadece 4 yenilgi gördü. Büyük maçların %61'ini kazanan Okan Buruk, bu süreçte başarısını 3 şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa ile taçlandırdı. Buruk, cumartesi akşamı G.Saray'ın başında 6. kupasını kaldırmaya çalışacak. Buruk maçın ardından ise kupa mesajı verdi: "Bizim için kupayı almak her zaman en büyük hedeftir. Finalde rakip kim olursa olsun hedefimiz belli."
G.ANTEP'TE YİNE KÜKREDİ
Okan Buruk yönetiminde Gaziantep FK'yı geçen 3 sezonda deplasmanda hep mağlup eden sarı-kırmızılı takım, yine Gaziantep Stadı'nda Türkiye Kupası finali ve Süper Kupa maçlarında Trabzonspor'u da devirmeyi başardı.
50 YIL SONRA RÖVANŞI ALDI
İki takım, eski adıyla Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda 1975-76'da bir kez karşılaşırken 2-1 ile gülen Trabzonspor olmuştu. Aslan 50 yıl sonra G.Antep'te rövanşı aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma deplasmanda galibiyeti hatırladı!

Hansi Flick'ten Joao Cancelo için açıklama!

Jose Mourinho'dan Ruben Amorim ve Manchester United yanıtı!

Lewandowski, ayrılmak istemiyor!

Manchester City'de Galatasaray öncesi savunmada büyük kayıp

Fiorentina'da ayrılık ihtimali: Edin Dzeko

Manuel Neuer'den geleceği için açıklama!

Vinicius Junior'dan takım arkadaşlarına büyük tepki!

Jamie Carragher, Ruben Amorim'i yerden yere vurdu!

Manchester United'a Amorim de çare olamadı


























