Butragueno: "Galatasaray, seyircisiyle evinde güçlü"
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'in kurumsal direktörü Emilio Butragueno, eşleşmeler hakkında konuştu.

Real Madrid Kurumsal Direktörü Emilio Butragueno, UEFA Şampiyonlar Ligi kuraları hakkında açıklamalarda bulundu.
Butragueno, "Şampiyonlar Ligi'nden bahsediyoruz. Her maç birbirinden zorlu olacak. PSG, şüphesiz en zorlu rakibimiz olacak. Club Brugge ve Galatasaray, kendi evlerinde güçlü bir oyuna sahip olan ve inanılmaz taraftar desteğini arkasına alan kulüpler. En yüksek seviyede oynamamız ve elimizden gelen her şeyi yapmamız gerekecek." yorumunu yaptı.
"PSG İLE MAÇLARIMIZ BİRER KLASİK"
PSG ile ile ilgili düşünceleri sorulan Butragueno, "Aramızda maçlar şimdiden birer 'klasik' olmaya doğru gidiyor. Tüm dünyanın izleyeceği ve büyük mücadelelere sahne olacak maçlar izleyeceğiz." cavabını verdi.
NEYMAR SORUSUNA 'POLİTİK' CEVAP
Neymar transferiyle ilgili gelen soruyu Butragueno, "Real Madrid kadrosunda olmayan oyuncularla ilgili konuşmuyoruz. Kulüp olarak böyle bir politikamız var. Biz her kulübe, herkese saygılıyız. Bizim harika bir takımımız var, doğru olan bu." yanıtıyla konuşmasını noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Espanyol'dan Atletico'ya şok

Milan, İtalya Kupası'na galibiyetle başladı

Manchester United'da gündem Altay Bayındır!

Mikel Arteta: "Artık Old Trafford'da kazanıyoruz"

Ruben Amorim'den Premier Lig'de kötü rekor

Angers, Ligue 1'in yeni ekibi Paris FC'ye acımadı

Leverkusen, Monaco'dan istiyor: Ben Seghir!

Arda Güler, Real Madrid'de başrolü üstlenecek

Inaki Pena için Como harekete geçti!

Xavi Simons'un yeni durağı belli oldu!
