Burutay Subaşı ile 1 yıl daha!
Galatasaray HDI Sigorta, tecrübeli smaçör Burutay Subaşı ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, tecrübeli smaçör Burutay Subaşı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
15 Temmuz 1990 yılında Çanakkale'de dünyaya gelen Burutay Subaşı, 2001 yılında SSK Spor Kulübü’nde voleybola başladı. 2006 yılında Arkas Spor altyapısına transfer olan Burutay, 2006-2013 yılları arasında Arkas'ta başarıyla forma giydi. Ardından Halkbank'a transfer olan başarılı oyuncu, Ankara ekibinde geçirdiği 6 yılın ardından 2019 yılında ise kulübümüzü transfer olmuştu.
Takım kaptanı olarak A Milli takımın en önemli isimleri arasında yer alan Burutay Subaşı, aynı zamanda ligin en değerli sporcuları arasında gösterilmektedir.
CEV Challenge şampiyonluğu da yaşayan tecrübeli sporcunun Galatasaray kariyerinde ise 2019 yılında Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ederek kazandığımız Erkekler Spor Toto Şampiyonlar Kupası şampiyonluğu bulunuyor.
Burutay Subaşı’na sarı kırmızı forma altında nice başarılar dileriz.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi

Chelsea, John Stones için devrede

Arsenal'den Bruno Guimaraes hamlesi

Hull City'nin istediği transfer: Olivier Ntcham




























