Bursaspor maçı öncesi Galatasaray'dan ''birlik'' mesajı
Galatasaraylı oyuncular, ligde oynanacak Bursaspor maçı öncesinde birlik mesajı verdi.

Lider Galatasaray'da başarının sırrı Florya'da yatıyor. Bir ay önce Boğaz turu yapan sarı-kırmızılı takım, dün de topluca yemeğe çıktı. Öğlen gerçekleşen antrenmanın ardından birlikte vakit geçirmek isteyen futbolcular ve teknik heyet, Florya'dan İstinye'nin yolunu tuttu. Keyifli geçen yemekte gündem maddesi Bursa deplasmanıydı.
Teknik direktör İgor Tudor ve oyuncuları, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin olduğu haftada Bursaspor maçını kazanarak avantaj elde etmeleri gerektiği konusunda birbirlerini motive etti.
ÖZBEK ÇOK MUTLU OLDU
Yönetimden bağımsız gerçekleşen dünkü yemek organizasyonu Başkan Dursun Özbek'i mutlu etti. Takım ruhunu yakaladıklarını ve şampiyonluğa kenetlendiklerini düşünen Özbek, Bursa deplasmanına gitme ve futbolcuları yalnız bırakmama kararı aldı. Tudor'un, Kasımpaşa maçı sonrası takıma verdiği iki günlük izinde ailesiyle Antalya'ya giden Rodrigues dışında tüm sarı-kırmızılı futbolcular, İstanbul'da kalarak dinlenmeyi tercih etmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Harry Kane, rekorlarını şampiyonlukla taçlandırdı

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!
